Bouwbedrijf Sleenhoff: Uw Betrouwbare Partner in de Bouwsector

Als middelgroot aannemersbedrijf is Sleenhoff Bouw thuis in vele faciliteiten van de bouw en het is juist deze bedrijfsomvang die ons in staat stelt dicht bij onze opdrachtgevers te staan. Met een organisatiestructuur die ruimte laat voor een open communicatie en overleg met eigen verantwoordelijkheid voor alle medewerkers, ieder met zijn eigen taken en vakgebied. In de loop der jaren hebben we een goede naam opgebouwd bij opdrachtgevers in een  straal van 100 km rond Wijchen. Door inbreng van kennis en vaardigheden heeft Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. aangetoond een belangrijke speler op de markt te zijn. Deskundig en vakkundig, maar bovenal professioneel, met respect voor de wensen, eisen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers.
Dashboard mockup
Dashboard mockup

Wat ons uniek maakt

Dankzij onze bedrijfsgrootte kunnen we nauw in contact staan met onze opdrachtgevers. Onze organisatiestructuur bevordert open communicatie en verantwoordelijkheid binnen ons team, waarbij elke medewerker zijn eigen taken en specialisaties heeft. In de loop der jaren hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd bij opdrachtgevers binnen een straal van 100 km rond Wijchen. Bouwbedrijf Sleenhoff heeft zich bewezen als een belangrijke speler op de markt, met een focus op deskundigheid, vakmanschap en professionaliteit, altijd met oog voor de wensen, eisen en mogelijkheden van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Bouwbedrijf Sleenhoff is uw vertrouwde partner in de bouwsector, waar we streven naar het verwezenlijken van uw visie en projecten van hoge kwaliteit realiseren.
Diensten

Bouwen is ons vak! Bekijk onze diensten

Renovatie / Verbouwing

Renovatie / Verbouwing

Wanneer gebouwen en huizen de tand des tijds doorstaan, is er vaak behoefte aan vernieuwing. Renovatie is dan de sleutel. In Nijmegen staat Bouwbedrijf Sleenhoff bekend als dé expert in renoveren, het transformeren van oud naar nieuw met behoud van karakter en kwaliteit.
Meer weten
Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Bouwbedrijf Sleenhoff in Nijmegen is niet zomaar een bouwbedrijf. Met decennialange ervaring en een indrukwekkend portfolio hebben we ons gevestigd als dé autoriteit op het gebied van utiliteitsbouw. In deze diepgaande blik op onze benadering van utiliteitsbouw zult u ontdekken waarom zoveel bedrijven en instanties in en rond Nijmegen ons vertrouwen met hun meest cruciale bouwprojecten.
Meer weten
Woningbouw

Woningbouw

Als het gaat om grootschalige woningbouwprojecten in Nijmegen, staat Bouwbedrijf Sleenhoff bovenaan de lijst van tevreden klanten. Met tientallen jaren ervaring in het realiseren van hoogwaardige woningen, hebben we een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd.
Meer weten
Geschiedenis

Sinds 1945 in wijchen

Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. bewijst al ruimt 60 jaar haar bestaansrecht, doordat ze zich continue ontwikkelt en uitgegroeid is tot een ervaren bouwbedrijf in al haar facetten. Binnen het bedrijf is een deskundig team van medewerkers werkzaam. Iedere opdracht  van een enkele woning van een particulier tot een omvangrijk utiliteitsbouwproject  wordt op enthousiaste en adequate wijze uitgevoerd.

Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. vindt zijn oorsprong in het jaar 1945 in Wijchen. De zwagers Beer van der Velden en Albert Sleenhoff startten het bouwbedrijf onder de naam “Firma Van der Velden en Sleenhoff”. Dit bedrijf richtte zich vooral op woningbouwprojecten, scholenbouw, boerderijen en winkelpanden. In 1966 werd de “Firma Van der Velden en Sleenhoff” ontbonden en startte Albert Sleenhoff samen met zijn zoon Tonnie Sleenhoff een nieuw bouwbedrijf. Vanaf dat moment tot januari 2003 heeft Bouwbedrijf A.M. Sleenhoff & Zn” ongeveer 500 woningen gerealiseerd. Door de jaren heeft dit aannemersbedrijf haar werkzaamheden uitgebreid. Het bedrijf specialiseerde zich, naast woningbouw, ook in de utiliteitsbouw, scholenbouw, gemeentehuizen, sportaccomodaties, winkelpanden, maneges en bedrijfshallen.
Dashboard mockup
Dashboard mockup

Waar we nu zijn

Vanaf 1985 is er in het bedrijf een duidelijke verschuiving van nieuwbouw naar onderhoud en renovatie. Circa 30% van de omzet wordt momenteel behaald in onderhoud en renovatie. Belangrijke opdrachtgevers zijn gemeenten en woningbouwcorporaties.

Vanaf 1 januari 2003 werden de bouwactiviteiten voortgezet onder de naam Bouwbedrijf Sleenhoff B.V., met Mark van Heel als directeur. Het werkgebied beslaat de provincies Gelderland en Noord-Brabant.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Vul het contact formulier in, bel ons of mail ons.